Nyhedsbrev

Indstiller: Kirsten Folkersen, Odense

Børn og Unge i Sorg på Fyn.

Foreningen ”Børn og Unge i Sorg på Fyn” blev indstillet til Fynske Medier-prisen ”bland dig” med denne fine anbefaling af Kirsten Folkersen.

Vi er meget overraskede over at vi kom med i opløbet og blev én af de fem finalister. At vi ikke fik prisen, er vi selvfølgelig efterfølgende kede af, men da prisen gik til en rigtig god sag, lektiecaféen i Veflinge, kunne vi være tilfredse på den baggrund. Nu glæder vi os over den gode omtale både i Fyns Stiftstidende og TV2.

I løbet af folkemødet i Fynske Mediers hus oplevede vi foreningen som en del af mange gode, fynske tilbud, og vi føler at vi er kommet på de fynske muligheders landkort.

Foreningens bestyrelse har besluttet at ændre foreningens navn til: den fynske sorggruppe for børn og unge. Og da der nu skal ske forandring, har vi bedt Per Adolfsen og Niels Ulrich Hansen om at tegne logo og opsætte forside til en ny folder. Tilsyneladende er de kommet rigtig fint i mål.

I forbindelse med navneændring og nyt logo vil vi gerne indkalde til ekstraordinær generalforsamling – det kommer til at dreje sig om ’vedtægtsændring’ i forbindelse med navneændringen – d. 3.november 2016 kl.19 i Th. Kingos Kirke. Der vil blive indkaldt til generalforsamlingen iflg. vedtægter.

På gensyn!

De bedste hilsner fra bestyrelsen.